Licence to shoot

Licence to shoot

Ihmiset ottavat nykyään itsestään ns. selfie-kuvia, niin että hengästyttää. Enimmäkseen näkee vessassa peilin kautta otettuja kuvia tai sitten puhelimella oman käsivarren mitan päästä otettuja duckface kuvia. En ole koskaan oikein ymmärtänyt tällaisia kuvia. Useimmiten nuo kuvat eivät kohdettaan juuri imartele.

Muutama kameraseuran aktiivi on kunnostautunut näyttävien omakuvien saralla, joten päätinpä minäkin kokeilla erästä mielessäni muhinutta kuva-aihetta omakuvan muodossa. Olen aina pitänyt Bond-leffoista ja niistä sain idean poseeraukseen ja taustakuvaan. Tämän idean toteutus näkyy tämän kirjoituksen alussa.

Alla on kuva jonka tein testatakseni ideaa ja käsittelyä, ennen pukeutumista varsinaiseen kuvaan. Sekin on mielestäni aika mainio.

licencetoshoot_draft

 

Kuvattu kameran ollessa jalustalla ja viivelaukaistu kaukolaukaisimella. Yksi salama heijastavalla sateenvarjolla n. 45-45-45 kulmassa kameran vasemmalla puolella, toinen salama taustaan ja kolmas oikealla takana korkovalona. Objektiivin valaisu näkyykin kuvassa.

Kuvankäsittely Lightroom 5:llä, Gimp:llä ja Perfect Effects 8:lla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s