Kameran laturin metsästystä

Kadotin sitten kamerani akkulaturin.

Epäilys on, että se jäi lomareissulle Lappiin. Tästähän seuraa se, että joutuu uuden laturin etsimään kameraan. Ja jos meinaa kuvata, niin tuon laturin olisi hyvä löytyä ihan kotimaasta. Eli ei mennä Ebayn ihmeelliseen maailmaan, vaikka sieltä sen saisi hyvinkin edullisesti. Esimerkiksi tällainen olisi löytynyt todella halvalla, mutta toimitusajat venyy helposti kuukauteen.

Google kauniiseen käteen ja etsimään. Monet haut antoivat tuloksiksi sellaisia kuin subtel.fi ja duracelldirect.fi, mutta näistä kokemuksia etsittyäni päätin etten sekaannu. Vaikka ko. verkkokaupoissa on .fi pääte osoitteessa, niin ilmeisesti ne eivät kuitenkaan Suomessa ole ja kokemukset näyttivät olevan ristiriitaisia. Milloin toimitusajat venyivät kuukausiin ja milloin tavara ei saapunut ollenkaan.

Sitten löysin tällaisen kuin akkunetti.fi. Googlatessa löysin positiivisia kokemuksia ja firma Suomessa. Ja löytyipä heiltä tarvitsemani laturikin. Noh tilaus sisään ja odottelemaan. Toivottavasti laturi löytyy heiltä hyllystä, niin saisin sen 3-5 päivässä.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s